26 mei 2022

Webshop? Kies voor packaging inserts

Heb je een webshop? Overweeg dan eens om te kiezen voor packaging inserts. Packaging inserts zijn reclamematerialen, die je kunt toevoegen aan de pakketjes die je naar je klanten stuurt. Een slimme keuze, want in feite biedt elk verzonden pakketje de mogelijkheid van herhaalaankopen. Dat is stimuleren is marketingtechnisch een verstandige zet en daar kunnen packaging inserts je bij helpen.

Packaging inserts zijn zo groot als een visitekaartje, ansichtkaart, flyer of brief. Het is een leuke manier om direct te communiceren met je klant. Hoe creatief ben jij? Je kunt je klant op tal van manieren verrassen. Maak bijvoorbeeld een mini-folder die je toevoegt aan de bestelling of maak een lijstje met handige tips of slimme adviezen voor het gebruik van het bestelde product.

Maak het persoonlijk

Veel klanten waarderen persoonlijk contact. Misschien heb je zelf ook al eens een handgeschreven kaartje ontvangen bij je webshop pakketje. Je weet dan zelf hoe leuk dat is, zeker als het kaartje gepersonaliseerd is met jouw naam erop. Een ander idee? Geef advies over gerelateerde producten. Stel jouw klant heeft een mooie blouse besteld, dan kun je ervoor kiezen om een packaging insert toe te voegen met de afbeelding van een aantal broeken en rokken in dezelfde stijl. Leuk is ook om een kleurplaat toe te voegen als je je met je webshop op kinderen richt. Verkoop je reisartikelen overweeg dan om een ‘Inpaklijst’ checklist toe te voegen aan de bestelling en verkoop je wijn doe er dan een blocnote bij voor proefnotities. Zo kun je voor tal van productgroepen iets origineels bedenken, waarmee je niet alleen opvalt, maar die ook daadwerkelijk worden gewaardeerd!

Packaging inserts drukken?

Interesse in het drukken van packaging inserts voor jouw webshop? Dat verzorgen we graag voor je! Natuurlijk delen we daarbij onze ervaring en onze creatieve ideeën. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com