3 april 2020

We lezen meer kranten en magazines

We lezen meer kranten en magazines. Goed om te weten! De coronacrisis en de noodzaak voor iedereen om thuis te blijven heeft veel invloed op onze dagelijkse routine. En op, wat ze noemen, onze ‘mediaconsumptie’. Onderzoek de vereniging van adverteerders (BVA) toont dit aan.

Zo is de verkoop van dagbladen bijvoorbeeld sterk toegenomen in de supermarkten. Hetzelfde geldt voor magazines en tijdschriften. De directeur van de Magazine Media Associatie (MMA) bevestigt dat er een enorme stijging is van de losse verkoop van magazines. De oplagestijging loopt op tot 50 procent.

Profiteer!

Met zoveel mensen die thuiswerken, is er ook meer tijd en aandacht voor jouw folder. Folder worden vaak gelezen als vorm van ontspanning en rust. Zeker in deze roerige tijden hebben we daar alle ruimte voor. Gebruik deze periode dus om jezelf nadrukkelijk op de kaart te zetten.

Folders verspreiden

Je kunt je folder op verschillende manieren verspreiden. Je kunt kiezen het wekelijkse sealbag pakket maar je kunt de folders ook los laten verspreiden. Voordeel hiervan is dat je folder apart op de deurmat komt te liggen. Zeker weten dat deze even bekeken wordt! Natuurlijk bepaal je zelf de regio waar jouw folder door de brievenbus valt. Je kunt tot op postcodeniveau aan ons doorgeven waar we de folder voor jou mogen verspreiden.

Meer weten over folders?

Wil je folders verspreiden? We helpen je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Bron

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com