1 augustus 2016

We gaan voor goud

Nog even en de Olympische Spelen en de Paralympische spelen gaan van start in Rio de Janeiro. Net als onze sporters, gaan we bij Verspreiden.com steevast voor goud. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat jouw folders en Direct Mail altijd de juiste brievenbussen bereiken.

Bij Verspreiden.com maken we werk van een hoge attentiewaarde voor je folders of Direct Mail campagne. Samen met jou kiezen we hiervoor de beste brievenbussen. Huis aan huis reclame is betekent kiezen tussen de juiste oplagegrootte en de juiste manier van verspreiden. Dat kan van heel fijnmazig tot een heel groot, grof gekozen bereik.

Methoden folders verspreiden

Er zijn verschillende manieren waarop je je folder kunt verspreiden. Kies je voor ongesealde verspreiding, dan valt je folder met andere folders op de deurmat. Als je kiest voor het sealpakket, profiteer je van de populaire folders van de grote winkelketens die wekelijks ‘folderen’. Ideaal! Je lift zo mee op de populariteit van deze folders. Geseald huis-aan-huis verspreiden betekent dat je bij de folderverspreiding kiest voor een scherpe prijs en hoge kwaliteit.

Folders verspreiden met post

Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van de postbode. Een sterke keuze, want je folder valt dan samen met de persoonlijke geadresseerde post in de brievenbus. Verder is het nog mogelijk de lokale krant te gebruiken voor de verspreiding van je folders. Keuze genoeg en dus is een kennispartner belangrijk om de juiste keuzes te kunnen maken.

Ga je ook voor goud?

Wil je advies over de huis aan huis verspreiding van jouw folders of wil je een succesvolle Direct Mail campagne opzetten? Wij adviseren je graag. Neem daarom contact met ons op: telefoon 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com