1 mei 2023

We delen ons ‘adressenboekje’ graag

Een goed, actueel adressenbestand is belangrijk om bestaande en nieuwe klanten te kunnen benaderen. Dat vergt behoorlijk wat onderhoud. Zo blijkt uit onderzoek dat 60% van het personeelsbestand jaarlijks verandert. Door regelmatig je klanten te contacteren, kun je voorkomen dat je marketingcampagne niet aankomt. Een andere mogelijkheid biedt Verspreiden.com. Want als je geen adressen hebt, kun je deze kopen bij Verspreiden.com. We delen ons ‘adressenboekje’ graag met je!

Als je een direct mail wilt versturen is het zaak te werken met een goed en up tot date adressenbestand. Verspreiden.com heeft toegang tot data van bedrijven en particuliere adressen. Deze data zijn bovendien 100% AVG-proof. De afkorting AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is dé privacywetgeving, die in de hele Europese Unie (EU) geldt.

Adressenservice

Bij Verspreiden.com kun je zakelijke en particulieren adressen kopen. Dit zijn niet zomaar adressen. Nee, je kunt ze samenstellen op basis van verschillende criteria. Voorbeelden daarvan zijn onder andere branche, aantal werknemers en regio. Ook de particuliere adressen kun je nader specificeren. Zo kun je kiezen voor adressen in een specifieke straat of postcodegebied, maar je kunt ook adressen laten selecteren op basis van het woningtype of het al dan niet bezitten van een energielabel. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om meer soorten data te koppelen. Zo kun je komen tot een adressenbestand van particuliere adressen dat precies aansluit bij jouw doelgroep.

Succesvolle direct mail

Heb je een adressenbestand? Dan kun je direct starten met het maken van jouw direct mail campagne. Daarmee kun je jouw potentiële klanten effectief benaderen en jouw boodschap succesvol onder de aandacht brengen.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com