1 februari 2023

Waterschapsverkiezingen: wees online zichtbaar

De Waterschapsverkiezingen staan voor de deur. Deze zijn voor de derde keer op dezelfde dag als de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Iedereen van 18 jaar of ouder mag op 15 maart 2023 stemmen voor een nieuw waterschapsbestuur. Het is belangrijk om mensen te enthousiasmeren om te gaan stemmen. Dat kan door te werken aan de lokale zichtbaarheid van jouw partij, de lijsttrekker en alle andere verkiesbare mannen en vrouwen op je lijst. Kies bijvoorbeeld voor online banners. Daarmee spring je online direct in het oog.

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om lokaal zichtbaar te zijn bij de Waterschapsverkiezingen. Om een plaatsje in bestuur van het Waterschap te bemachtigen, moeten de kiezers jouw partij, de standpunten en de vertegenwoordigers natuurlijk wél kennen. Een online banner campagne kan daarbij helpen!

Online zichtbaarheid
Online zichtbaarheid is belangrijk voor elke politieke partij, óók als je meedoet aan de Waterschapsverkiezingen. Daarvoor kun je onder andere gebruikmaken van online banners. Een banner is een online advertentie die wordt weergegeven op een webpagina. De advertentie bestaat uit afbeeldingen of animaties, waarop geklikt kan worden. Dan wordt een nieuwe pagina geladen: de pagina met jouw verkiezingsinformatie! Banners zijn zeer geschikt voor het uitdragen van jouw plannen voor het Waterschap. Via de online banners kun je belangstellenden naar de website van jouw partij leiden. Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Online banners maken
Het is belangrijk dat je in deze online banner advertenties dichtbij het lokale waterschap blijft. Haak aan bij actuele zaken die spelen in het waterschap, zoals de kosten en de waterveiligheid en waterkwaliteit. Vertel duidelijk hoe belangrijk het waterschap is en wat jouw plannen zijn. Maak het herkenbaar voor burgers!

Online banner campagne starten?
Wij hebben veel ervaring met banner marketing. Oók voor de komende waterschapsverkiezingen. We zetten graag jouw online banner campagne op. Wil je meer weten over online zichtbaarheid of online banners? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

 

 

 

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com