29 december 2022

Wat zijn jouw marketingvoornemens voor 2023?

December is de tijd van het jaar om terug te blikken en vooruit te kijken. Wat ging er goed dit jaar en wat kan er volgend jaar beter? Heb je je marketingactiviteiten voldoende benut of kun je in 2023 misschien een stapje extra zetten. Wat zijn jouw goede marketing voornemens voor het nieuwe jaar.

Bij Verspreiden.com zijn voor de meeste uiteenlopende opdrachtgevers actief. We verspreiden folders, flyers en drukwerk in heel Nederland en zelfs België. Verder maken we onze opdrachtgevers online zichtbaar. We hebben zoveel kennis en ervaring dat we je graag met raad en daad bij staan. Om die reden geven je graag 4 overwegingen voor het nieuwe jaar. Denk er eens over en neem contact op als je er meer over wilt weten.

1. Huis aan huis

Huis aan huis verspreiding is een vorm van direct marketing waarbij je jouw winkel, bedrijf of restaurant onder de aandacht brengt bij je (potentiële) klanten door middel van een folder of flyer in de brievenbus. Het is een eenvoudige, laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf. Huis-aan-huis verspreiding kan leiden tot nieuwe contacten of klanten, waardoor je omzet een flinke boost krijgt.

2. Direct mail

Direct mail is een vorm van direct marketing waarmee je persoonlijk contact opbouwt met prospects, bestaande klanten en andere contacten. Post is de meest gebruikte vormen van direct mail. Met direct mail benader je een grote groep ontvangers met een gepersonaliseerde boodschap in de brievenbus.

3. Drukwerk

Bij drukwerk kun je aan allerlei soorten drukwerk denken: flyers, folders, kranten enzovoorts. Je kunt deze huis aan huis laten verspreiden, versturen via een direct mail campagne of via je eigen bedrijf laten verspreiden. Goed drukwerk is een overtuigend instrument om jouw bedrijf te versterken.

4. Online zichtbaar

Met online banners creëer je online zichtbaarheid. Dat betekent dat jouw online kanalen zichtbaar zijn op het internet. Daarmee trek je (online) bezoekers aan en/of genereer je online verkeer naar jouw kanalen en offline verkeer naar jouw bedrijf. Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Bijpraten over wat we voor jou kunnen doen?

We denken graag met je mee over jouw goede marketing voornemens voor het nieuwe jaar. Daarmee houden we rekening met de aard van jouw bedrijf, jouw budget en met de manier waarop jij wilt ondernemen. Interesse? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com