22 juni 2023

Wat wordt jouw insteker?

Maak van je folder een insteker! Dat doe je eenvoudig door je folder toe te voegen aan een huis-aan-huiskrant. Daarmee bereik je je doelgroep huis-aan-huis.

Nederlanders lezen graag reclamefolders. De papieren reclamefolder wordt nog altijd het meest gelezen. Maar liefst 9,6 miljoen mensen bladeren regelmatig door de folders die ze wekelijks ontvangen. Na een gemiddelde leestijd van 17 minuten komt maar liefst 90 procent van de lezers in actie naar aanleiding van de folder. Bij maar liefst 41% van de lezers bepaalt de folder het wekelijkse boodschappenlijstje.

Insteken bij de weekkrant

Kies je ervoor je folder als insteker te verspreiden via de lokale weekkrant of huis-aan-huiskrant, dan profiteer je van de populariteit van deze krant.  De lokale kranten worden nog steeds bij veel mensen thuis bezorgd. Bovendien, veel mensen lezen deze gratis huis-aan-huis krant graag. Hierdoor is de kans groot dat ook jouw folder aandachtig wordt gelezen. Best slim dus, dat insteken!

Kies nu voor folderverspreiding

Verspreiden.com zorgt ervoor dat jouw folder opvalt. Laat deze als insteker bezorgen samen met de goed gelezen huis-aan-huis krant. Dit regel je heel eenvoudig in onze webshop!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com