7 februari 2017

Wat wordt de beste folder 2017

Ieder jaar vindt de verkiezing plaats van de beste folder. Deze ontvangt de Beste Folder Award. Consumenten kunnen stemmen op hun favoriete folder. Dat kan via de website www.debestefolder.nl. De bekendmaking van de genomineerden vindt plaats op 26 april. De uitreiking van de folder awards gebeurt op 18 mei.

De verkiezing Beste Folder Awards wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd in opdracht van brancheorganisatie DDMA. Deelnemen aan de verkiezing kan met folders uit vier categorieën: food winkels met vestigingen in minimaal drie provincies, non-food winkels met vestigingen in minimaal drie provincies, food & non-food winkels met vestigingen in maximaal twee provincies en merkleveranciers.

Reclamefolders zijn geliefd

Reclamefolders zijn nog steeds bijzonder geliefd bij Nederlanders. Ruim 87% leest de papieren folder. Papieren folders worden op dit moment vaker gelezen dan digitale folders. Daarvan profiteren de fysieke winkels het meeste. Uit een onderzoek van Q&A over foldergebruik blijkt dat de papieren reclamefolder het meeste gelezen wordt. Bovendien zorgt deze folder ook voor de meeste aanloop naar de fysieke winkels. Ruim 60% geeft aan dat de folder hen stimuleert om naar de winkel te gaan.. Webshops profiteren veel minder van de folders die huis aan huis verspreid worden. Slechts 10% van de ondervraagden geeft aan dat een papieren folder aanzet tot aankopen in een webshop.

Meer weten over folders?

Wil je meer informatie over verspreiding van folders? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com