18 februari 2020

Wat is jouw favoriete folder?

Wat is volgens jou de beste folder? Voor de achtste keer kun je je stem uitbrengen bij de jaarlijkse ‘Beste Folder Awards’-verkiezing. De winnaars worden op 23 april bekendgemaakt.

We ontvangen wekelijks een groot aantal folders in de brievenbus. De ene lees je misschien wel wekelijks, de ander gaat misschien wel ongelezen de prullenbak in. Voor winkeliers en supermarkten zijn folders zijn een belangrijke manier om hun (potentiële) klanten te bereiken. De jaarlijkse folder-verkiezing is een leuke manier om te achterhalen welke van deze folders favoriet zijn bij de mensen achter de brievenbus. Kortom, wie heeft recht op de Beste Folder Awards?

Folder winnaars 2019

Folders die vorig jaar in de prijzen vielen, kwamen onder meer van Leen Bakker, Dirk, Kruidvat en Xenos.

Stemmen

Je kunt tot 2 april 2020 online je stem uitbrengen door jouw favoriete folder(s) te beoordelen. Dat kan op https://www.bestefolderawards.nl/. Daarmee maak je bovendien kans op prijzen uit het prijzenpakket, waaronder een iPad.

Folder maken

Wij maken graag werk van mooie folders die gelezen en gewaardeerd worden. Weten hoe wij dit doen? Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com