21 september 2021

Wat doe jij eind 2021?

Wat doe jij aan het einde van het jaar? Bijvoorbeeld voor je medewerkers, klanten of gasten. Misschien is het een slim idee om een goede eindejaarsactie voor te bereiden. Denk aan een leuke direct mail campagne, een mooie kaart of een compleet magazine. Persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd. Wil je deze waardering uiten? Begin dan op tijd, want iedere succesvolle brievenbusactie heeft een zekere doorlooptijd!

Persoonlijke post op de deurmat wordt vaak samen bekeken samen met de post van die dag. Jouw direct mail of kaart heeft daardoor een zeer hoge attentiewaarde kent. Het spreekt voor zich dat een magazine ook nog eens het bewaareffect heeft. Het wordt opzij gelegd om er later zelf of door andere gezinsleden in te bladeren.

December brievenbus

Op welke manier je ook wilt opvallen in de december brievenbus, het is belangrijk hierover tijdig na te denken. En dat niet alleen. Het gaat om wat wil je doen, voor en met wie en wat mag het kosten. Ook intern zul je wat zaken op een rijtje moeten hebben. Zijn alle adressenbestanden bijvoorbeeld up to date? Welke boodschap wil jij en/of de andere leidinggevenden delen en zijn er eventueel relaties die mee kunnen betalen aan jouw uiting?

Samen aan de slag?

Vind je leuk om samen te brainstormen over mogelijkheden. Heb je al plannen en wil je weten wat drukken en verspreiden zal kosten? Laat het ons weten. We gaan graag voor je aan de slag met kaarten, flyers, direct mail of complete magazines. Bel of mail met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02, e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com