28 juli 2021

Wanneer kiezen voor online bannering?

Met een online bannercampagne kun je ervoor zorgen dat je online beter zichtbaar bent. Met een slimme online bannercampagne selecteer je precies die plaatsen en die gemeenten waar jouw (potentiële) klanten wonen. Waarom zou je kiezen voor online bannering?

Een banner advertentie heeft als doel de bezoeker van een webpagina te verleiden om op de banner te klikken. Dat lukt goed als je gebruikmaakt van een aantrekkelijke afbeelding, een animatie laat zien of een interessante aanbieding presenteert met daarbij een duidelijke call to action.

Wanneer zet je online bannering in?

Er zijn veel verschillende manieren en redenen om online bannering in te zetten. De meest concrete voorbeelden daarvan zijn:

  • Ter ondersteuning van een promotionele campagne, zoals een actiewebsite.
  • Ter ondersteuning van een actie of campagne op één van de social media-kanalen.
  • Ter ondersteuning van de verkoop van één of meerdere specifieke producten. Bijvoorbeeld via een landingspagina.
  • Ter ondersteuning van een wedstrijd, prijsvraagof aanbieding. Het afvangen van NAW-gegevens kan dan een belangrijke rol spelen.
  • Ter ondersteuning van een (virale) awareness- of branding-campagne. Bijvoorbeeld om naamsbekendheid op te bouwen.

Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Jouw banner campagne starten?

Wij weten alles van online zichtbaarheid. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Verspreiden.com is bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com