8 december 2015

Vuurwerkfolders huis-aan-huis verspreiden

De kracht van brievenbusreclame is groot. Hiervan kun je met de verkoop van vuurwerk optimaal van profiteren. Met goede huis aan huis reclame zet je een belangrijke stap. Uit onderzoek blijkt dat 86% van de retailers (zeer) tevreden is met de return on investment op huis-aan-huisfolders. ‘Vuurwerk in de brievenbus’ zorgt dus voor een eindejaarsknaller in je omzet.


Vuurwerkfolders

Vuurwerkpakketten, pijlen, knallers, fonteinen of vuurwerk voor de allerkleinsten. Wat je ook verkoopt, mensen oriënteren zich vooraf. Dat doen ze via internet maar zeker ook met de juiste folders. Want wist je dat 96% van de mensen wel eens een folder leest. Als je je doelgroep kent, weet je waar je met je folder het beste scoort. Met de juiste aanbiedingen maak je je reclamefolder extra aantrekkelijk. Bovendien kun je je reclamefolder ook gebruiken om de samenstelling van de verschillende vuurwerkpakketten te presenteren. Goed beeldmateriaal en pakkende teksten versterken de kracht van je reclamefolder.

Huis-aan-huis verspreiden

Als je je regio goed kent, weet je in welke buurten jonge mensen met kinderen wonen. Daar huis-aan-huis folders verspreiden is slim. Dit is jouw doelgroep! Het is niet nodig huis-aan-huis folder te bezorgen in een wijk waar niet of nauwelijks vuurwerk wordt afgestoken. Zo vergroot je het rendement van je vuurwerkfolders.

Zelf huis-aan-huis vuurwerkfolders verspreiden

Wil je vuurwerkfolders verspreiden? Laat het ons weten. Wij weten alles van huis aan huis folderverspreiding en het kiezen van het juiste verspreidingsgebied. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com