Vul je folder met korting of een coupon

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

9 juli 2019

Vul je folder met korting of een coupon

Nederlanders zijn gek op korting! Denk daaraan als je je folder maakt. We vinden producten prijzig en azen op voordelen. Met een coupon in de folder of een kortingscode kun je de prijs van een aankoop drukken. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders wel eens een extra product aanschaft vanwege de korting. Een korting of coupon in je folder wérkt! Alles wat aantrekkelijk is krijgt aandacht. Met korting is dat net zo. Nederlanders duiken daar graag bovenop. Ook in je folder!

 

Korting wordt gezien als een manier om geld te besparen. Opvallend genoeg is simpelweg ‘minder kopen’ uit de top 3 gevallen van manieren om minder geld uit te geven. Liever wachten klanten tot het product in de aanbieding of uitverkoop is. Drie kwart van de Nederlanders houdt op die manier extra geld over.

Coupons en korting als engagementtool

Kortingsacties lijken op het eerste oog simpelweg een manier om het publiek te verleiden met een trigger. Het is een manier om een voordeeltje weg te geven in ruil voor een aankoop. Kortings-, spaar en beloningsprogramma’s zijn voorbeelden van engagementtools waarmee je rendement haalt, bijvoorbeeld extra exposure, omzet en herhaalaankopen. Vergelijk het met de investering in een affiliatieprogramma. De korting verhoogt uiteindelijk het bezoekersverkeer en de conversie. Klanten kunnen zich door het ontvangen van kortingen meer verbonden voelen met uw bedrijf. Het principe van wederkerigheid is hierin belangrijk. Mensen zullen sneller geneigd zijn tegemoet te komen aan iemand die hen ook iets gegeven heeft. Een korting is te zien als een soort gift aan de klant,  de klant zal hierdoor sneller geneigd zijn jou als bedrijf iets te gunnen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het doen van een aankoop, maar ook het aanbevelen van je winkel.

Meer weten over folder?

Wil je meer weten over folders? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.