10 januari 2023

Voorkeur voor reclame in offline media

Hoewel de wereld steeds digitaler wordt en digitale platformen een normaal onderdeel zijn van ons dagelijks leven, staan mensen nog steeds opvallend positief tegenover reclame in offline kanalen. Daarbij kun je denken aan reclame in print media en reclame op de winkelvloer (POS).

Dit blijkt uit de wereldwijde ‘Media Reactions’-enquête van media-onderzoekers Kantar. Zij signaleren dat de overgrote meerderheid van de marketeers wereldwijd van plan is om meer uit te geven aan hun favoriete advertentieformats: online video, influencer content en advertenties op social media. Echter, terwijl de pandemie de groei van online in elk aspect van het leven van de consument heeft versneld, is er een duidelijke voorkeur waarneembaar voor offline reclame. En dan met name bij enkele sterke lokale nieuwsmerken.

Lokaal adverteren

Verspreiden.com is sterk in lokale verspreiding van jouw reclameboodschap. Tot op postcodeniveau kan jouw reclameboodschap huis-aan-huis verspreid worden. Zo benut je de kracht van de brievenbus en houd je nadrukkelijk rekening met de voorkeur van jouw klanten voor offline reclame boodschappen.

Lokaal verspreiden

Wil je de kracht van lokale verspreiding benutten. Wij gaan graag voor je aan de slag met aantrekkelijk drukwerk en een slimme verspreidingsstrategie. Weten hoe? Bel ons op telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com