Voordelen Direct Mail

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

1 juni 2016

Voordelen Direct Mail

Direct mail heeft tal van voordelen. Zo blijft de boodschap van een fysieke mail langer hangen, voelt de ontvanger zich gewaardeerd en is hij of zij enthousiast om de boodschap te openen en te lezen. Verder is het effect van een direct mail langdurig. De ontvanger bewaart de direct mail, stelt het tentoon en deelt de boodschap met anderen. Uit het onderzoek blijkt dat 64% van de respondenten een website heeft bezocht als reactie op de ontvangen direct mail. 47% bezocht een fysieke winkel als reactie op de direct mail en 54% bezocht sociale media kanalen.


Op een rijtje

  • Onbeperkte mogelijkheden: Een van de grootste voordelen van direct mail is dat de mogelijkheden onbeperkt zijn/**/ van een eenvoudige brief tot variaties in papiersoort en envelop. Daarnaast kun je van alles meesturen, zoals een folder of een relatiegeschenk.
  • Meetbaar: Direct marketingacties zijn goed meetbaar. Je weet immers precies hoeveel mails je hebt verstuurd en hoeveel respons je krijgt.
  • Tastbaar: Het grote voordeel van direct mail vergeleken met telemarketing en e-mailmarketing is het feit dat een brief of pakketje tastbaar is. Zeker voor het versturen van brochures of aanbiedingen, is direct mail een slimme keuzen
  • Persoonlijk: Direct Mail is te personaliseren, door bijvoorbeeld iemand persoonlijk aan te spreken, een handgeschreven lettertype te kiezen of een passende afbeelding te gebruiken.


Meer weten over direct mail?

Wil je meer weten over direct mail? We helpen je graag op weg! Neem vandaag nog contact met ons op via 0113 70 02 02 of support@trainews.nl.

Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen
× Waarmee kan ik je helpen?