28 januari 2020

Volop waardering voor print magazines

Het bereik van print magazines is al een aantal jaren stabiel. Hieruit blijkt dat lezers de print versies van magazines en tijdschriften blijven waarderen. In de laatste NOM Print Monitor (NPM 2019-IV) die op 9 januari 2020 is gepubliceerd, is te zien dat vooral het bereik van vrouwenbladen, woonbladen, mind & body bladen en  diverse special interest is gestegen.

 

Print magazines bereiken in bijna 11 miljoen mensen. Dit is 75% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder.  De doelgroepen die het meest lezen in magazines zijn 50-plussers, vrouwen en kapitaalkrachtige mensen.

Magazines met het beste bereik

De top 5 van magazines met het hoogste bereik zijn: Kampioen (4,6 miljoen), Donald Duck (1,5 miljoen), Libelle (1,4 miljoen), LINDA. (1,1 miljoen) en Vrouw (1 miljoen).

Eigen magazine maken?

We hebben volop ervaring met het maken van magazines. Uitgaves die regelmatig uitkomen, maar ook eenmalige glossy’s, bijvoorbeeld vanwege een jubileum of een speciale klantenbindingsdag. Redenen genoeg om je eigen print magazine te maken. Van artikelen, advertorials, advertenties tot de verspreiding ervan. Wij regelen het graag voor je! Weten hoe? Bel met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of mail naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com