4 april 2024

Vind de weg naar jouw doelgroep met ons doelgroep filter

Wie denk dat huis-aan-huis verspreiding zoiets is als schieten met hagel, heeft het mis. Tegenwoordig is er heel veel mogelijk om jouw huis-aan-huis reclame precies in de juiste brievenbussen te krijgen. Daarvoor bieden we op ons platform onder andere het doelgroep filter aan. Een slimme, kostenbewuste marketeer maakt daar, bij het samenstellen van huis-aan-huisverspreiding, natuurlijk gebruik van.

Slim en effectief verspreiden van folders betekent dat je deze alleen verspreid onder mensen die mogelijk interesse (kunnen) hebben in jouw producten op diensten. Mensen die in een appartementencomplex wonen hebben geen grasmaaier nodig en mensen met een eigen huis hebben wel interesse in verduurzamingsmaatregelen voor een woning. Die gedachtegang is heel begrijpelijk en met ons doelgroep filter ook daadwerkelijk makkelijk te concretiseren.

Het doelgroep filter werkt simpel
Met het doelgroep filter kun je het door jouw gekozen verspreidgebied filteren op basis van zeven verschillende criteria. Na toepassing van het filter blijven alleen de postcodes over in jouw verspreidgebied die voldoen aan de door jou opgegeven criteria. Zo kun je er eenvoudig voor zorgen dat jouw verspreidgebied optimaal aansluit op jouw doelgroep. Daarmee verspreid je niet meer folders dan nodig en bereik je precies de mensen die je wilt bereiken.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com