6 mei 2021

Vier Moederdag met een flyer

Moederdag verdient een speciale flyer! Met de juiste flyer geef je jouw omzet een extra boost! Flyers kun je huis aan huis laten verspreiden. Ze worden volop gelezen! Flyers rond Moederdag en enkele weken later Vaderdag is voor veel ondernemers een slimme en voordelige manier om de omzet een boost te geven. Mensen die flyers lezen, komen in actie. Ze bezoeken je winkel, kiezen één van je cadeausuggesties of reserveren een tafeltje voor een Moederdag brunch!

Folders verkopen

Een goede, huis aan huis verspreide folder stimuleert de verkopen. Onderzoeken tonen keer op keer aan dat folders direct meetbare effecten hebben. De investering in een folder met het thema Moederdag levert dus gegarandeerd extra omzet op. Wil je als winkelier, restaurateur of schoonheidssalon profiteren van Moederdag kies dan voor een mooie flyer en verspreid deze huis aan huis.

Meer verkoop, meer omzet

De juiste inzet van folderverspreiding zorgt voor meer bezoekers in je winkel of restaurant, voor meer verkopen, voor meer omzet. Verspreid daarom je folder, flyer, krant of ander reclamedrukwerk huis aan huis, in een sealbag of niet, of via een geadresseerde folder, voor extra aandacht. En bereik succes.

Nu aan de slag!

Wil je meer informatie over het maken en verspreiden van flyers voor Moederdag? Of denk je al na over Vaderdag? Ga dan nu aan de slag! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com