7 november 2016

Vier de feestdagen met een direct mail campagne

Een leuke direct mail campagne voor de laatste dagen van het jaar? Graag geven we tips over doel, inhoud, doelgroep en verzendmoment.


Doel Direct Mail

Natuurlijk moet je niet zo maar iets versturen. Zonder specifiek doel kun je je beter de moeite besparen. Stuur een direct mail om te informeren, te bedanken of een goede aanbieding te doen. Stel een specifiek doel en koppel daar de juiste inhoud en doelgroep aan. Bijvoorbeeld een nieuw model auto aankondigen en daar alvast testritten voor reserveren.

Juiste inhoud Direct Mail

De inhoud van de kaart, brief of folder die je verstuurd moet de boodschap zo goed mogelijk overbrengen.

Doelgroep voor je Direct Mail

Misschien wil je je Direct Mail niet aan het hele klantenbestand richten.Kijk voor wie de boodschap is bestemd, segmenteer de klantgroepen zodat iedereen een gepaste Direct Mail boodschap ontvangt.

Juiste verzendmoment

Hou bij de verzending rekening met de aanwezigheid van de ontvangers rond de feestdagen. Zorg ook dat je zelf voldoende mensen beschikbaar hebt om te reageren op de Direct Mail.

Meer weten over Direct Mail?

Neem dan contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com