vier bouwstenen van Direct Mail

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

8 juni 2016

vier bouwstenen van Direct Mail

De essentie van Direct Mail is de persoonlijke boodschap. Om die reden werkt Direct Mail dan ook alleen als die boodschap aansluit bij de interesses van de ontvanger. Om succesvol te zijn, is het dus belangrijk om te weten welke dat zijn. Stap twee is dan je Direct Mail zo op te bouwen dat de ontvanger daadwerkelijk geïnteresseerd raakt. We geven je graag vier bouwstenen.


Envelop

De verkoop begint al bij de envelop. Kies bijvoorbeeld voor een foto met een prikkelend onderschrift of een tekst onder het venster. Het doel is duidelijk: de ontvanger moet direct de envelop willen openen! Daarom moet in één oogopslag duidelijk zijn wat het voordeel is.

Brief

Je kent jezelf: brieven lezen we niet, maar scannen we. Hou daar rekening mee en stel je brief daarom zo op, dat direct de juiste boodschap opvalt. Houd het daarom kort en krachtig. Onderstreep de voordelen, maar overdrijf het aantal onderstrepingen niet. Weet je wat het beste werkt? Een brief die bestaat uit een eerste alinea, drie bullets, een afsluitende alinea en een PS.

Folder

In een goede mail-folder worden de producten of diensten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd, uitgelegd en verkocht. Gebruik kopregels met een voordeel, foto’s en korte overtuigende teksten. Dus als de wasmachine makkelijk in gebruik is, zien we een kind de was doen!

Responder

Het is niet makkelijk om mensen te laten doen wat je wilt dat ze doen. Maar daar kun je wel op aansturen. Je kunt mensen leiden via een bon of kaart, via de telefoon of via een website. Kies je voor de website, zorg dan dat je url overal staat, en vergeet de bestel-instructie niet! Heb je liever dat mensen naar de winkel komen? Voer de kaart dan uit als een waardebon. Toch liever bellen? Zet dan je telefoonnummer groot op de kaart.

Meer weten over Direct Mail ? Wij vertellen je daar graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen
× Waarmee kan ik je helpen?