24 november 2020

Verzamel je kerstpakketten in een folder

Kerstpakketten kun je goed presenteren in een folder. Die folder kun je vervolgens verspreiden via direct mail of persoonlijk meegeven na een persoonlijk klantcontact. Zorg dat je tijdig alles op orde hebt, zodat je in de decembermaand goede zaken doet.

Kies voor de Folder met kerstpakketten voor een luxe, sfeervolle uitstraling. Neem de ruimte om ieder pakket goed te presenteren. Laat de verpakking van het pakket zien en de inhoud. Geef eventueel tips over welke doelgroep blij zal zijn met het kerstpakket en vermeld duidelijk de prijs inclusief en exclusief BTW. Geef je staffelkorting? Vermeld ook dat duidelijk!

Actueel adressenbestand

Folders met kerstpakketten kun je via direct mail versturen aan bestaande en potentiële relaties. Je hebt daarvoor een actuele database met de juiste klantgegevens en contactpersonen nodig. Het is dus nu tijd om te starten met de productie van de kerstpakketten folder, maar ook met het bijwerken en actualiseren van het adressenbestand om de folder te versturen. Natuurlijk kun je folder ook hoofdzakelijk zelf verspreiden, bijvoorbeeld via je eigen showroom of via jouw relatiemanagers.

Aan de slag met folders voor kerstpakketten?

Wil je folders voor kerstpakketten gaan drukken en verspreiden? Dat regelen we graag voor je. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com