4 augustus 2022

Vertel over je USP!

Een folder of een flyer is een uitstekend middel om je klanten te vertellen over de USP’s van jouw bedrijf. Een Unique Selling Point is namelijk een unieke eigenschap van jouw bedrijf. In het Nederlands spreken we over een uniek verkoopargument. Hiermee laat je zien wat jouw bedrijf onderscheidt van anderen. USP’s zijn dé redenen waarom (potentiële) klanten juist voor jouw bedrijf kiezen.

Een goede USP geeft een snel en eenvoudig antwoord op de belangrijkste vraag die potentiële klanten hebben over je bedrijf: hoe is dit bedrijf anders dan anderen. Meestal benoemt een Unique Selling Point daarvoor unieke eigenschappen, lage prijs, bijzonder hoge kwaliteit, of uitstekende service. Soms wordt ook de jarenlange ervaring aangehaald of juist de frisse blik van een start-up. Heldere USP’s helpen klanten kiezen. Als de USP’s van jouw bedrijf aansluiten bij de wensen van een (potentiële) klant, is de kans groot dat hij of zij voor jouw bedrijf kiest om een aankoop te doen

Hoe kom je tot een USP voor jouw bedrijf?

Met deze gestructureerde aanpak kom je tot de USP’s van jouw bedrijf:

  1. Bedenk wat jouw bedrijf anders maakt.
  2. Doe onderzoek naar je concurrentie.
  3. Hoe sluiten de unieke kenmerken van jouw bedrijf aan bij de behoeften van je klanten?
  4. Zet alle informatie die je verzameld hebt op een rijtje.
  5. Bedenk hoe je deze USP vervolgens kunt toepassen.

USP’s in jouw folder of een flyer?

Heb jij de USP’s op een rijtje? Dan gaan we graag met jouw folder of flyer aan de slag. Natuurlijk denken we mee en kunnen we je ondersteunen bij tekst, afbeeldingen en fotografie. Meer weten? Neem dan contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com