17 augustus 2023

Verstuur eens een selfmailer

Een selfmailer is een geadresseerde drukwerk mailing, die niet verpakt is in een envelop of seal verpakking. Het adres van de ontvanger staat direct op het drukwerk. Een selfmailer kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor traditionele direct mail in een envelop. Waarom? Dat leggen we graag aan de hand van drie kenmerken aan je uit: kosten, zichtbaarheid en milieu.

1. Lagere kosten

Selfmailers zijn meestal goedkoper dan traditionele direct mail in een envelop of seal verpakking. Logisch, je hebt daardoor geen envelop of seal nodig én je hoeft geen tijd te steken in het verpakken van de direct mail. Bovendien, doordat je geen envelop gebruikt voor je direct mail vallen de portokosten mogelijk ook lager uit. Tel uit je winst!

2. Meer zichtbaarheid:

Een selfmailer biedt over het algemeen meer ruimte om jouw boodschap te verkondigen. Dit zorgt voor een grotere zichtbaarheid. Een selfmailer valt op in de brievenbus! Daarmee is het met een selfmailer eenvoudiger om de aandacht van de ontvanger te krijgen.

3. Milieuvriendelijker

Logisch! Omdat selfmailers geen envelop of seal nodig hebben, gebruik je eenvoudigweg minder papier of plastic. Daarmee is de selfmailer een milieuvriendelijke optie. Zéker als je daarbij ook nog kiest voor recycled papier.

Selfmailer bestellen?

Een selfmailer bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Start nu! We loodsen je stap voor stap door het bestelproces.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com