14 december 2021

Verstuur een zakelijke kerstkaart

Veel bedrijven versturen zakelijke kerstkaarten. De decembermaand is dé uitgelezen mogelijkheid om je waardering uit te spreken, naar je medewerkers en/of je relaties. Direct mail is daarvoor een slimme en makkelijke optie. En bovendien, super persoonlijk.

Zakelijke kerstkaarten kun je natuurlijk extra persoonlijk maken. Kies voor een kaart in de huisstijl van je bedrijf. Je kunt natuurlijk ook nog een stap verder gaan. Bijvoorbeeld met leuke kerstfoto’s van jou als eigenaar of met enkele medewerkers. Tot slot, kun je de kerstkaar volledig op naam laten personaliseren. Reken maar dat die binnenkomt.

Direct mail

Direct mail is een effectief communicatiemiddel, dat zich al jaren heeft bewezen. Het werkt perfect om (potentiële) klanten te activeren, informeren of inspireren. De kracht zit in het gebruik van de brievenbus. Bovendien zijn er veel mogelijkheden van personalisatie, die je verder kunt versterken met een vleugje creativiteit. Direct mail is een poststuk, zoals een kerstkaar, en geschikt om een grote groep ontvangers snel en persoonlijk te benaderen. Het doel is om respons te ontvangen, zoals een verkoop, aankoop, donatie of afspraak, maar het kan ook gebruikt worden als branding of voor het verschaffen van meer informatie.

Wij maken en versturen zakelijke kerstkaarten

We denken graag mee over hoe je in de decembermaand kunt scoren. We gaan graag voor jou aan de slag! Bel of mail ons: Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com