22 november 2023

Verstuur een kerstkaart direct mail

Veel bedrijven versturen rond de feestdagen een kerstkaart of nieuwjaarswens aan hun klanten of relaties. Een mooie traditie, die nog altijd door veel mensen wordt gewaardeerd. Met Verspreiden.com kun je de verzending van je kaart heel eenvoudig regelen. De direct-mail module leidt je stap voor stap door het bestelproces.

Een zakelijke kerstkaart is de vorm van klantenbinding. Je komt op een positieve manier met je bedrijf in beeld. Bovendien laat je zien dat je het waardevol vindt om aandacht en tijd te besteden aan het sturen van kerstkaarten. Iets wat natuurlijk niet per se moet, maar vaak wel gewaardeerd wordt door zakelijke relaties. Je kunt de kerstkaart op verschillende manier gebruiken: als bedankje voor de samenwerking in het afgelopen jaar of als wens voor de continuering van de samenwerking in het nieuwe jaar. Je kunt zelfs een korting of aanbieding toevoegen, als aansporing voor de ontvanger om in het nieuwe jaar snel in actie te komen.

Eenvoudig regelen
Is je adressenbestand compleet, dan regel je de verzending van de je kerstkaarten eenvoudig bij Verspreiden.com. Als je zelf het ontwerp hebt voor je kerstkaart, kun je dit eenvoudig uploaden. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende papiersoorten, waaronder de duurzame ‘groene’  varianten. Wel of geen envelop? Je regelt het makkelijk. Zelfs de verzenddatum kun je zelf plannen. Wel zo handig, zo kun je ervoor zorgen dat je kaart nog voor de kerstdagen of bijvoorbeeld kort na nieuwjaar in de brievenbus valt.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com