2 maart 2023

Verstop paaseieren in je folder

Verstop paaseieren in je folder, voeg een kleurplaat toe of daag de lezers van je folder uit met een kruiswoordpuzzel. Als je je paas folder op deze manier aanvult, krijg je gegarandeerd de aandacht die je wenst. Pasen is sowieso is mooie gelegenheid om met een folder aandacht te vragen voor jouw winkel, supermarkt of restaurant. Als je kiest voor huis-aan-huis verspreiding van je folder, val je daarmee precies op de juiste deurmat.

Iets winnen vinden mensen altijd leuk. Dat gegeven kun je goed toepassen in een folder, bijvoorbeeld met Pasen. Wie weet hoeveel paaseieren er verstopt zijn in je folder, maakt bijvoorbeeld kans op een leuke prijs. Met een dergelijke actie weet je zeker dat de ontvanger goed door je folder bladert en alle pagina’s bekijkt. Als je dan ook nog zorgt voor enkele aantrekkelijke aanbiedingen wordt het gegarandeerd druk in je zaak.

Paas folder maken
Een folder maken vergt tijd en aandacht en de nodige voorbereidingstijd. Dat geldt voor elke folder en ook voor een folder voor Pasen. Selecteer de producten die je met je Paas folder wil promoten en verzamel ook enkele leuke tips, bijvoorbeeld om de Paastafel feestelijk te dekken. Naast tekst is aansprekende vormgeving en fotografie belangrijk. Kies voor konijnen, paashazen, eieren, bloemen en pastelkleuren. Beeldtaal is belangrijk: al direct op de deurmat is duidelijk dat jouw folder om Pasen draait.

Bestel je folder direct
Wij maken graag een mooie Paas folder en verzorgen natuurlijk ook de verspreiding van je folder. We vertellen graag wat voor je kunnen doen! Natuurlijk kun je ook direct een bestelling plaatsen in onze webshop. Kies voor huis-aan-huisverspreiding of direct-mail en wij gaan direct voor je aan de slag.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com