Versterk je online zichtbaarheid

Bestel snel en eenvoudig je
drukwerk en verspreiding

21 april 2022

Versterk je online zichtbaarheid

zichtbaarheid niet. Online zichtbaarheidĀ zorgt ervoor dat mensen je tegenkomen op internet en je zodoende niet vergeten.Ā Samen met andere winkeliers of ondernemers strijd je om de aandacht van jullie (potentiĆ«le) klanten. En die aandacht raakt steeds meer versnipperd. Met online banners kun je ervoor zorgen dat je online zichtbaar bent en onder de aandacht van je klanten bent en blijft.

Online banners zijnĀ grafische reclame-uitingen. Met die banners adverteer je op andere websites.Ā  Banner marketing maakt het mogelijk om in de verschillende fasen van een aankoopproces bij klanten onder de aandacht te komen.

Online zichtbaarheid met online banners

– Je creĆ«ert naams- of merkbekendheid
– Je kunt eenvoudig specifieke doelgroepen targeten
– je gebruikt visuele grafische content

Bereik

Het bereik van online banners is afhankelijk van hoe je ze instelt. Zo kun je op vrij algemene websites een groot publiek bereiken. Maar zoā€™n groot bereik heeft vaak weer minder relevantie dan wanneer je op specifieke websites adverteert. Bijvoorbeeld heel lokaal. Daarnaast is het ook erg belangrijk om vast te stellen wat je doel is.

Starten met online banners?

Wil je meer weten over banner marketing? Of welke andere mogelijkheden wij bieden voor betereĀ online vindbaarheid? Neem gerustĀ contactĀ met ons op: Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

× Waarmee kan ik je helpen?