5 januari 2024

Verspreidpartner BD Media wijzigt verspreidfrequentie

BD Media is gespecialiseerd in de verspreiding van huis-aan-huis drukwerk in België. Deze Vlaamse verspreider werkt vanaf 2024 met een andere verspreidfrequentie voor een deel van de Belgische huishoudens. BD Media is één van onze verspreidpartners in België.

Door deze verandering zal bij 450.000 Belgische huishoudens niet meer wekelijks een folderpakket in de brievenbus vallen. Overigens, vier miljoen gezinnen kunnen nog steeds wél rekenen op een wekelijkse verspreiding van reclamedrukwerk. Kortom, BD Media past de verspreidfrequentie slechts in een beperkt aantal gebieden aan. Dit zijn de zeer uitgestrekte, moeilijk bereikbare gebieden met een zeer beperkt aantal brievenbussen. In deze gebieden is vaak ook het aantal folders in het pakket beperkt. Dit terwijl de kracht van het folderpakket juist is dat het mensen op een gebundelde, gezamenlijke manier inspireert.

Folders zijn geliefd
Recent onderzoek van GfK wijst uit dat mensen reclamedrukwerk via de brievenbus graag willen blijven ontvangen. Twee Belgen op drie geeft aan het liefst papieren folders te ontvangen. Om die reden zet BD Media in op de meest efficiënte én duurzame oplossing. Concreet betekent dit dat er 38 keer per jaar een folderpakket in quasi alle Belgische brievenbussen zal vallen.

Verspreiden via ons platform
Op ons platform kun je altijd kunt kiezen voor verspreiding met BD Media. Kies je toevallig een week waarin BD Media in een bepaalde postcode niet verschijnt, dan nemen wij contact met je op. We bespreken dan de mogelijkheid om je folder een week eerder of een week later op de mat te laten vallen.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com