13 december 2023

Enter Media stopt met commerciële folders verspreiden

Enter Media, de uitgever van o.a. de Gooi en Eembode, gaat minder folders als bijlagen van de krant toevoegen. Gelukkig zijn er voor ondernemers in het Gooi, Weesp en Diemen nog mogelijkheden genoeg om hun (potentiële) klanten te bereiken, zoals het Spotta folderpakket of de zogeheten los op de mat-verspreiding.

Folder verspreiding is interessant voor ondernemers. Nog steeds bladeren wekelijks heel veel mensen graag de folders door. Enerzijds zijn mensen op zoek naar kortingen en aanbiedingen. Daarnaast is het lezen van de folders voor wel mensen een aantrekkelijk momentje van ontspanning en rust. Gemiddeld besteden we maar liefst 17 minuten aan het lezen van folders!

Folders verspreiden via Spotta
Ons platform Verspreiden.com maakt verspreiding via Spotta erg eenvoudig. Deze optie is beschikbaar voor iedereen die 5.000 folders of meer wilt verspreiden. Als je kiest voor huis-aan-huisverspreiding met Spotta komt jouw folder in het geseald folderpakket van Spotta op de deurmat. Regel je de verspreiding via ons platform dan wordt er direct voor gezorgd dat jouw drukwerk in de juiste postcode(s) in het goede folderpakket terecht komt.

Los op de mat
Natuurlijk kun je ook kiezen voor verspreiding los op de mat. Groot voordeel daarbij is dat iedere oplage mogelijk is. Los op de mat betekent dat jouw folder los op de deurmat van je doelgroep valt. Daarmee raakt jouw folder dus niet verstopt tussen de andere post. Aantrekkelijk is verder dat los op de mat dus mogelijk is voor kleine, afgebakende regio’s. In feite kun je daarmee heel nauwkeurig selecteren wie wel of geen post van jou ontvangt. 100% maatwerk dus.

Los op de mat verspreiden?
Wil je los op de mat gaan verspreiden? Op ons platform regel je het eenvoudig en snel.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com