18 april 2024

Verspreiden vanuit een gespreid bedje

Verspreiden moeilijk? Zeker niet! Op ons platform maken we het extra makkelijk. We hebben een slim doelgroep filter, waarmee je de juiste doelgroep kunt bereiken. Je kunt de postcodes die je wilt bereiken eenvoudig op een kaart intekenen en je kunt zelfs een gratis doelgroepverkenning laten maken. Dat is wat we noemen verspreiden vanuit een gespreid bedje.

Gericht je folders of flyers verspreiden is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Denk alleen al eens aan de verspilling van tijd, papier en energie als je flyers laten verspreiden onder mensen die niet of nauwelijks interesse zullen hebben in jouw product of dienst. Niet doen dus, maar heel gericht aan de slag gaan. Verspreiden.com helpt je daarbij, met handige tools en slimme adviezen.

In de juiste brievenbus
Samen met jou streven we ernaar dat jouw folder of flyer in de juiste brievenbus valt. Zo boek je namelijk het beste resultaat: een hoge respons en lage druk- en verspreidkosten. En het belangrijkste: doordat je in de juiste brievenbus valt, is de kans het grootst dat het leidt tot actie richting jouw bedrijf. Precies waarom je je folder of flyer verspreidt!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com