26 juni 2024

Verspreiden op meerdere locaties

Huis-aan-huis verspreiding wérkt. Om die reden kiezen tal van (grote) retailers voor deze manier van offline reclame maken. Ook als lokale of regionale retailer kun je kiezen voor huis-aan-huis verspreiding. Heb je meerdere vestigingen waarvoor je de huis-aan-huisverspreiding wilt regelen? Dat kan op ons platform eenvoudig met de gratis ‘verspreidplan tool’.

Huis-aan-huis verspreiding zet de ontvangers ervan aan tot actie, zoals het kopen van een aanbieding uit de folder. Gemiddeld wordt 43% van het boodschappenbriefje bepaald door de huis-aan-huis folder. Ruim driekwart van de folderlezers leest de folder om op de hoogte te zijn van de (speciale) aanbiedingen. Om die reden wordt gemiddeld 17 minuten per week besteed aan het lezen van de folder. Interessant! Oók voor lokale en regionale retailers.

Gratis ‘verspreidplan tool’
Wil jij de huis-aan-huisverspreiding inplannen voor meerdere locaties? Daarvoor kun je op ons platform de gratis ‘verspreidplan tool’ gebruiken. Je vult daar eenvoudig de postcode in van de vestiging(en) waarvoor je de huis-aan-huisverspreiding wilt regelen. Als je vervolgens de gewenste reisafstand naar de vestigingen aangeeft, selecteert de module automatisch de postcodes waar je folder verspreid kan worden. Zo eenvoudig kan verspreiden zijn!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com