Verspreiden kan zelfs per postcode

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

12 november 2018

Verspreiden kan zelfs per postcode

Verspreiden van folders en flyers is veel eenvoudiger dan je denkt. Ook de kosten vallen reuze mee. Heb je een lokale snackbar, pizzeria of kapsalon? Je kunt zelf de postcode(s) aangeven van de plaatsen waar je je folders wilt verspreiden. Een enkel dorp of één stadswijk? Laat maar weten! We regelen het graag!

Veel ondernemers denken dat huis-aan-huis verspreiden prijzig is. Niets is minder waar. Het voordeel van de huis-aan-huis folder is dat er voor vrijwel elk budget een goede oplossing te bedenken is. Het gaat erom dat je weet wie je wilt bereiken en welke respons je verwacht. Zo kun je bepalen hoe je je folder slim kunt inzetten.

Houd het simpel

Onzebelangrijkste tip: houd het simpel. Soms zie je dat ondernemers elke folder zien als een kans om alles te vertellen. Dit werkt echt niet. Mensen hebben dan geen idee wat er van ze wordt verwacht. Richt je op één idee en één boodschap en wees daarbij consequent en helder. Stel dat je als snackbar meer klanten in je snackbar wil hebben, vertel in je folder dan niet je hele historie en wat voor hi-tech keuken je hebt. Kies gewoon voor een duidelijke actie: deze week een familiezak patat van 5 voor 3 euro. Of maak er uitknipbonnen van. Als het maar overduidelijk is waar het om gaat. Mensen willen niet heel lang moeten lezen en nadenken over je actie. En zorg voor goed beeld dat direct bij het eerste gezicht vertelt waarover het gaat.

Wil je meer tips?

Laat het ons weten! We helpen je graag met het verspreiden van je folders. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.