8 september 2023

Verspreiden.com op PRINTmatters Vakdag 2023 ‘We laten zien hoe je echt jouw potentiële doelgroep bereikt’

Tijdens de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober ontdek je op de beursvloer de nieuwste innovaties op grafisch gebied. Wat kun je bij de stand van Verspreiden.com verwachten?

‘Er is steeds meer vraag naar een gerichte huis-aan-huisverspreiding of Direct-Mail. Met onze uitgebreide en zeer actuele data kunnen we daar onze klanten goed mee helpen, ook bij een huis-aan-huisverspreiding. Eerst kijken we samen met de klant wat de doelgroep is die men wil bereiken. Bijvoorbeeld mensen met een boven modaal inkomen. Of juist gezinnen met kinderen. Er zijn een heleboel segmenten. Voor huis-aan-huisverspreidingen weten we bijvoorbeeld precies welke postcodes het best passen bij jouw doelgroep. Het maakt een heel verschil of je 100.000 flyers verspreid in een random gebied of dat je die 100.000 huishoudens gerichter verspreid in de juiste postcodes.

Als je optimaal wilt focussen met een boodschap die perfect aansluit op de ontvanger kun je in plaats van huis-aan-huisverspreiding beter kiezen voor Direct-Mail. Veel klanten willen dat, maar hebben zelf geen geschikt adressenbestand. Data leveren wij ook en dat maakt ons aanbod erg uniek in de markt. We kunnen samen met onze klant een optimaal adressenbestand samenstellen. Bijvoorbeeld op basis van een look-a-like analyse, zodat we op basis van de huidige betalende klanten van onze afnemer een heel waardevol bestand kunnen maken met daarop lijkende potentiële klanten.’

Bezoek de partnerpagina van Verspreiden.com op printmattersvakdag.nl.

De PRINTmatters Vakdag vindt plaats op 12 oktober 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit evenement is hét event voor iedereen die werkzaam is in de grafische branche, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op grafisch gebied, vakgenoten wil ontmoeten en inspiratie wil opdoen. Schrijf je in en ontvang je gratis toegangsbewijs!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com