30 april 2024

Verspreiden.com op De Nationale Franchise Beurs

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober is Verspreiden.com aanwezig als standhouder op De Nationale Franchise Beurs. De franchisebeurs wordt georganiseerd bij Evenementenhal Gorinchem. De beurs is de ideale gelegenheid om je breed te oriënteren in alles wat komt kijken bij de start van jouw eigen onderneming. Naast de tientallen aanwezige franchiseformules, staat een ervaren team van Verspreiden.com voor je klaar op je te helpen bij al jouw vragen over (fysiek) drukwerk om de naamsbekendheid van jouw onderneming te vergroten!

Het is bewezen dat fysiek drukwerk verspreiden de beste manier is om je doelgroep te bereiken, maar waar te beginnen? Wij helpen je graag! Op Verspreiden.com bepaal je namelijk helemaal zelf wat je uit handen geeft. Wij helpen jouw organisatie echt een stap vooruit met onze slimme datadiensten.

De Nationale Franchise Beurs bezoeken? De Nationale Franchise Beurs is dé gelegenheid voor kandidaat-ondernemers om te onderzoeken welke formule het best bij je past. De beurs is breed opgezet met franchiseformules uit alle branches (horeca, food, dienstverlening en retail). In 2023 had de franchisebeurs zowel een recordaantal bezoekers als standhouders. Daarnaast worden op beide beursdagen diverse evenementen georganiseerd zoals een doorlopend seminar programma, is er het Pitch Plein, wordt Taste Your Franchise georganiseerd, kan er een speeddate ingepland worden met de directeur van een formule en is er overnameplein met ruim 100 ter overname beschikbare bedrijven, zowel franchise als zelfstandige bedrijven. Ook kun je gratis advies inwinnen bij de KvK, banken, crowdfunders en consultants.

Benieuwd hoe onze diensten voor jou van waarde kunnen zijn? Je bent van harte welkom bij onze stand. Je kan de beurs geheel kosteloos bezoeken door hier een gratis entreekaart te bestellen. Verspreiden.com hoopt je te mogen verwelkomen op vrijdag 11 en/of zaterdag 12 oktober.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com