9 september 2023

Verspreiden.com en Zichtbaar.nu exposeren op nationale franchise beurs

De twee bedrijven die deel uitmaken van Trainews Media en actief zijn in huis-aan-huisverspreiding, Direct-mail en online bannercampagnes zijn actief voor steeds meer franchisegevers en franchisenemers in Nederland.

Tijdens de beurs kunnen (potentiële) ondernemers met ons in gesprek over het inzetten van huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en online bannercampagnes op een slimme manier, zodat je als ondernemer echt resultaat boekt op je marketingactie, lichten eigenaren Huibert Goedegebure en Daniël van Iwaarden toe.

Look-a-like analyse
Ondernemers hebben vaak een heleboel data die niet wordt gebruikt. Wij helpen ondernemers om die data slim te vertalen naar een effectieve marketingcampagne. Want wie zijn jouw klanten nu echt? Waar wonen ze en wat zijn de sociaal demografische en economische kenmerken van jouw klanten? Als je weet wie jouw huidige klanten zijn, dan weet je ook veel beter wie je moet bereiken om nieuwe klanten te winnen voor jouw bedrijf of formule. Met een look-a-like analyse maken we dat inzichtelijk voor onze klanten. Overigens kun je ook zonder look-a-like analyse soms al vrij goed bepalen wie jouw potentiële klanten zijn. Maar dan staat nog steeds de vraag open hoe je die doelgroep zo gericht mogelijk bereikt.

Huis-aan-huisverspreiding
Met huis-aan-huisverspreiding bijvoorbeeld. Op Verspreiden.com, hét platform voor huis-aan-huisverspreiding en direct-mail voor Nederland en België, kun je eenvoudig zelf aan de slag met het maken van een slim verspreidplan voor bijvoorbeeld een huis-aan-huisverspreiding. Als jouw onderneming in een stedelijk gebied gevestigd is, is het handig om de juiste wijken uit te kiezen voor een huis-aan-huisverspreiding. Zo verspil je geen drukwerk en haal je het meeste rendement uit je geïnvesteerde marketingeuro.

Direct-mail
Of met Direct-Mail. Huibert: ‘Steeds meer ondernemers kiezen ook voor een Direct-Mail campagne, geadresseerd op de deurmat van de ontvanger. Direct-Mail heeft als voordeel dat je de boodschap heel gericht kunt laten aansluiten op de ontvanger van de woning. Je verspilt dus geen drukwerk en maakt een hele persoonlijke eerste indruk. Ook voor plaatsen waar een ja-sticker regelgeving actief is kan het verstandig zijn om in te zetten op Direct-Mail. Geadresseerd drukwerk verspreiden mag namelijk wel en je kunt vervolgens nog wel jouw potentiële klanten bereiken met drukwerk’.

Online bannercampagnes
Ook voor een online bannercampagne, zijn franchisegevers en franchisenemers aan het juiste adres bij Trainews Media. Daniël: ‘We zouden onszelf niet zijn als we ook daarvoor niet een mooi platform hebben gebouwd. Onze online diensten vermarkten we onder de naam Zichtbaar.nu, waarmee je heel eenvoudig een online campagne kunt opzetten in een specifieke locatie’.

All-in samenwerking
Veel ondernemers, waaronder franchisegevers en -nemers werken samen met Trainews Media voor een compleet marketingbeleid. Huibert: Met name onze eenvoudige en doelgerichte manier van werken maakt ons interessant voor ondernemers die snel grote stappen willen zetten. We hebben alle disciplines in eigen huis: vormgeving, drukwerk, data en onze verspreiddiensten natuurlijk.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com