5 juni 2024

Verspreid je zomerse flyer gericht

Maak je plannen voor het verspreiden van een zomerse flyer? Slim, door direct bij de ontvanger in de brievenbus te vallen, val je extra op. Extra opvallen vertaalt zich direct in meer resultaat! Je maakt je flyer nog effectiever door deze alleen te verspreiden op adressen, waar jouw doelgroep woont. Wij hebben de beste adressen voor je in ons  bestand en delen deze graag met je.

Als je een flyer in de vorm van een direct mail wilt versturen, staat of valt het succes daarvan met een goed adressenbestand. Direct mail is geadresseerde post via de brievenbus. Heb je zelf geen adressen, dan kun je deze bij ons kopen. Zo verkrijg je privacy vriendelijke adressenbestanden van bedrijven of particuliere adressen. Een particulier adressenbestand stel je samen via de direct mail module in onze webshop. Voor een zakelijk adressenbestand neem je contact met ons op!

Heb je al een adressenbestand?
Dan kun je direct aan de slag met je flyer. Ook binnen je eigen adressenbestand is het slim om te segmenteren. Het geeft geen zin om je zomerse flyer met vrolijk buiten speelgoed te verspreiden in wijken met appartementencomplex of in wijken waar hoofdzakelijk mensen zonder kinderen wonen.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com