5 juni 2023

Verspreid je ‘zomerkoninkjes’ huis aan huis

Het voorjaar en de vroege zomer zijn een feest voor lekkerbekken. Zomerkoninkjes en ander zacht en rood fruit zijn nu volop te koop. Jouw klanten houden van fruit én van aanbiedingen. Hoe kun je ze beter informeren dan via een huis aan huis flyer? Een flyer is voordelig, kun je heel gericht verspreiden en -dat is bewezen – zet aan tot actie.

Als je denkt dat flyers ouderwets zijn, heb je het mis. Reclame maken met tastbare flyer is nog altijd effectief. Je kunt namelijk alle doelgroepen van jong tot oud makkelijk aanspreken met een opvallende flyer. Een voordeel van een flyer is dat de kosten minimaal zijn en de opbrengst groot. Alles wat je nodig hebt is Verspreiden.com. Hoe meer flyers je laat drukken, des te goedkoper de kosten zijn per flyer. Weet je waar je klanten wonen, dan weet je ook waar je je flyer moet laten bezorgen.

Vertel jouw verhaal

Je kunt eigenlijk alles kwijt op een flyer. Onthoud daarbij dat een beeld meer zegt dan 100 woorden. Geef je flyer een persoonlijke touch. Vertel bijvoorbeeld over de herkomst van jouw aardbeien, laat zien hoe en met wie je ze oogst en deel je lekkerste recepten.

Bestel je flyer nú!

Het verspreiden of uitdelen van flyers kan enorm waardevol zijn. Zeker voor de ondernemers met een klein budget, kan het een enorm verschil maken en kan het erg winstgevend zijn. Bestel je flyer nu in onze webshop.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com