4 februari 2021

Verspreid je paasideeën op tijd!

Natuurlijk Pasen lijkt nog ver weg. Maar wil je met Pasen scoren met leuke aanbiedingen start dan nu met de voorbereidingen. Wat gaat het worden: een folder, flyer of een persoonlijke direct mail? Check gelijk ook even of je klantenbestand op orde is. Zo weet je precies welke adressen of postcodegebieden je met jouw printuitingen wilt bereiken.

Pasen is een feestdag die ondernemers graag vergelijken met de kerstperiode. Logisch, mensen zijn met Pasen bereid wat extra’s te besteden. Supermarkten hebben een speciaal paasassortiment en denk eens aan de uitdrukking: op je paasbest zijn! Traditioneel werden in deze periode nieuwe voorjaarskleren gekocht. Natuurlijk zijn we daar inmiddels wel van af gestapt, maar als start van het voorjaar kun je toch rekenen op veel belangstelling voor je nieuwe collectie dames-, heren of kindermode en voorjaarsschoenen.

Flyer, folder, direct mail

Afhankelijk van je boodschap kun je een geschikt communicatiemiddel kiezen. Een folder biedt meer ruimte dan een flyer, maar is natuurlijk ook duurder. De verspreiding van folders en flyers kun je op verschillende manieren regelen. Bijvoorbeeld ingevouwen bij de huis-aan-huiskrant, in het bekende folder sealpakket of heel gericht in enkele specifieke postcodegebieden. Met een direct mail kun je mensen heel gericht benaderen, bijvoorbeeld alle klanten uit jouw klantenbestand. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke paasaanbieding of biedt een zakje paaseieren aan bij inlevering van de direct mail.

We denken mee!

Onze kracht is dat we meedenken. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com