11 december 2020

Verspreid je kerstbomen met een flyer!

Kerstbomen verkoop je in een korte periode van het jaar. Het is daarom extra belangrijk dat mensen je weten te vinden! Verkoop je kerstbomen? Gebruik dan een flyer om te laten weten waar en wanneer! Misschien heb je een tuincentrum of een stalletje op een plein of de hoek van de straat. Vertel erover in je flyer en vraag mensen om bij jou een mooie kerstboom uit te zoeken!

Als je kerstbomen verkoopt, wil je natuurlijk wel dat lokaal iedereen je weet te vinden! Hoe beter je je lokaal verspreidt wanneer en waar jij kerstbomen verkoopt, hoe groter de toeloop.

Makkelijk en voordelig

Flyers zijn snel te maken en voordelig te verspreiden. Als je kerstbomen verkoopt hoef je geen ellenlange verhalen te schrijven. Mensen willen weten hoe groot je bomen zijn, welke soort bomen je hebt en wat de prijzen zijn. Verleen je extra service? Sla je er een kruis onder, heb je bomen met kluit of verkoop je nog andere kerstspullen? Laat het weten! Wil je wat extra klanten lokken? Maak het dan extra winters gezellig; denk aan warme chocolademelk, gepofte kastanjes of verloot mooie verlichting voor in de boom!

Flyers verspreiden

De flyers kun je lokaal huis aan huis laten verspreiden. Bedenk eenvoudig welke postcodes je wilt bereiken, en de verspreiding kan snel en eenvoudig voor je geregeld worden!

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je graag op weg met goede en voordelige flyers voor jouw kerstbomen. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com