25 maart 2024

Verspreid je folder met het folderpakket

Ons platform maakt verspreiding via Spotta erg makkelijk. Deze mogelijkheid is er al voor iedereen die 5.000 folders of meer wilt verspreiden. Als je kiest voor huis-aan-huisverspreiding met Spotta valt jouw folder in het gesealde folderpakket van Spotta op de deurmat. Regel je de verspreiding via ons platform, dan zorgen we er natuurlijk dat  jouw folder in de juiste postcodegebieden in het folderpakket komt.

Folder verspreiding is nog altijd heel interessant voor ondernemers. Wekelijks bladeren heel veel mensen graag door de folders. Mensen lezen folders onder andere omdat ze alles weten over de kortingen en aanbiedingen bij de winkels in de buurt. Daarnaast biedt het lezen van de folders ontspanning, rust en inspiratie. Weet je dat we gemiddeld maar liefst 17 minuten besteden aan het lezen van folders? Dat is dus meer dan een kwartier heel gerichte aandacht voor jouw folder! Kortom, de folder is hét belangrijkste medium voor hulp bij aankoopbeslissingen en enorm populair.

Profiteer van bekende namen
Als je kiest voor het folderpakket van Spotta lift je mee op de aantrekkingskracht van de andere folders in het pakket. Dat zijn folders van grote namen, zoals de landelijke retailers Gamma, Lidl, Etos, Aldi, Beter Bed, Praxis en Hema. Het merendeel van de folderpakketten van Spotta wordt bezorgd van zondag t/m dinsdag. De bezorgkwaliteit van het Spotta folderpakket wordt wekelijks gemeten door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De gemiddelde bezorgkwaliteit van het Spotta folderpakket is 96%.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com