19 januari 2021

Verras met kortingscode of voucher

Een folder, flyer of direct mail wordt nóg sneller gelezen als je prominent een kortingscode of voucher laat zien. Korting is voor de gemiddelde Nederlander een belangrijke reden om de folder of direct mail te lezen. Laat daarover dus geen twijfel bestaan. Val op met je flyer, folder of direct mail en open direct met jouw kortingscode of voucher.

In Nederland houden we van kortingscodes of korting vouchers. We maken daarvan dankbaar gebruik. Sommige kortingscodes kun je direct in de winkel verzilveren, terwijl anderen juist ingevuld teruggestuurd moeten worden om de aanbieding te ontvangen.

Resultaten meetbaar

Met het versturen van kortingscodes, vouchers of coupons maak je een folder of direct mail eenvoudig meetbaar. De ontvanger stuurt een deel van de direct mail ingevuld terug in ruil voor korting, een proefexemplaar of iets anders. Of de ontvanger komt met de kortingscode of coucher naar jouw winkel, restaurant of andere zaak. Dit maakt de folder of de direct mail makkelijk meetbaar, want het enige dat je hoeft te doen is het tellen van de ingeleverde bonnen of coupons.

Analyseren doelgroep

Eventueel kun je ook nog analyses loslaten op de ingevulde gegevens. Welke postcodes reageren vaak? Zijn het voornamelijk mannen of vrouwen die reageren? Allemaal informatie die je kunt gebruiken voor de volgende mailing of folderverspreiding.

Meer weten?

Wil je meer weten over het verspreiden van kortingscodes of vouchers? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com