Verleng het seizoen met een flyer

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

30 juli 2020

Verleng het seizoen met een flyer

Het toeristenseizoen is volop bezig. Nu gasten werven, gaat redelijk eenvoudig. Maak van deze drukte gebruik door juist nu flyers te verspreiden met acties voor het najaar. Dan weet je zeker dat de gasten terug zullen komen. Zo geef je het naseizoen nog een extra omzetboost!

De maanden juli en augustus zijn voor veel campings, hotels en restaurants topmaanden. Maar, zeker nu het coronavirus het voorseizoen aardig verpestte, is het belangrijk om nog een aardig naseizoen te draaien. Daarmee maak je de slechte start van het jaar misschien nog enigszins goed. Een flyer kan daarbij helpen, zéker als je de flyer benut om verschillende aantrekkelijke najaarsacties aan te kondigen.

De acties bedenk jij, de flyer maken wij

Het maken van een flyer is relatief eenvoudig en voordelig. Vaak is sprake van één dubbelzijdig geprint vel papier. Jouw acties krijgen hiermee alle aandacht. Wij zorgen voor een sprankelende opmaak, zodat je flyer opvalt en gelezen wordt.

Flyers verspreiden

Flyers kunnen huis aan huis verspreid worden, maar met jouw toeristische aanbod is het slim om de flyer te verspreiden via campings, vakantieparken en VVV’s. Zo weet je zeker dat jouw flyer door de juiste doelgroep gelezen wordt!

Aan de slag!

Wij staan klaar om met jouw flyer aan de slag te gaan! Neem jij contact met ons op? Bel vandaag nog naar Verspreiden.com,telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.