10 augustus 2023

Verkiezingstijd? Werk aan zichtbaarheid!

Onbekend maakt onbemind. Dat geldt ook voor de vervroegde Tweede Kamerverkiezing op 22 november 2023. Tal van nieuwe gezichten doen hun intrede in de vaderlandse politiek. Partijprogramma’s worden gemaakt of herschreven en de kandidatenlijsten zijn weer compleet anders dan lijsten in 2021. Werk aan de winkel dus om de zichtbaarheid van jouw politieke partij, de lijsttrekker, je standpunten én alle kandidaten voor het voetlicht te brengen.

Online en offline marketing kunnen elkaar versterken, mits ze naadloos op elkaar aansluiten. Verspreiden.com doet je een mooi aanbod om offline aan de weg te timmeren. Door gebruik te maken van folders en flyers die je huis aan huis laat verspreiden bijvoorbeeld of meer gericht met direct mail aan de slag te gaan. Voor online zichtbaarheid zijn de online banners van Zichtbaar.nu een uitkomst. Je kunt hiermee online je verkiezingsboodschap uitdagen in jouw omgeving op de populairste websites en apps van Nederland.

Boodschappen versterken elkaar
Wanneer je je online en offline verkiezingsboodschappen combineert kan dit impact hebben op de effectiviteit van beide kanalen. Er hoeft namelijk geen strijd te zijn tussen beide marketingstrategieën. De gecombineerde inzet leidt vaak tot het beste resultaat. Heb je een vraag over het combineren van je online en offline marketing? Neem gerust contact met ons op!

Direct aan de slag?
Dat kan in onze webshop of bezoek zichtbaar.nu om je online zichtbaarheid vorm te geven.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com