4 maart 2022

Verkiezingsflyer met ‘last minute call’

Nog even en we gaan naar de stembus. Heeft jouw politieke partij genoeg aandacht gehad in de lokale media? Denk je dat de inwoners jouw standpunten kennen en heb je echt iedereen bereikt die je wil bereiken? Met een flyer met een ‘last minute call’ kun je alle kiezers daags voor de verkiezingen nog eens duidelijk maken wat de standpunten van jouw partij zijn. Niet ingewikkeld, niet duur: een eenvoudige flyer met jouw belangrijkste plannen op een rij.

Flyers kun je huis aan huis laten verspreiden of zelf verspreiden of uitdelen, bijvoorbeeld op een drukke marktdag. Met je verkiezingsflyer kom je nog één keer goed in beeld bij je doelgroep. Maak duidelijk wat je plannen zijn, wie de kandidaten zijn en op welk nummer jullie partij op de kieslijst staat.

Maak het zo lokaal mogelijk

Maak je verkiezingsflyer met je eigen lokale afdeling. Als geen ander weet je wat er in jouw gemeente speelt. Daarmee zien de kiezers dat je goed op de hoogte bent. Jouw standpunten worden ongetwijfeld gedeeld door meer inwoners. Het is belangrijk dat ze jouw partij weten te vinden. Een verkiezingsflyer kan daarbij helpen. Veel mensen beslissen ook pas last minute op welke partij ze gaan stemmen.

Verkiezingsflyers maken?

Wij maken jouw last minute verkiezingsflyers graag en natuurlijk kunnen we ook het verspreiden ervan verzorgen. Weten hoe? Bel ons, telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com