6 juli 2021

Verkiezingen? Werk aan je online zichtbaarheid!

In marketing wordt vaak gezegd: De kracht van de boodschap zit in de herhaling. Ofwel: hoe vaker je zichtbaar bent, hoe meer mensen jouw merk/product opslaan in hun geheugen. Dat geldt ook voor politieke partijen. Hoe meer tijd de potentiële kiezer online besteedt, hoe groter de kans is dat hij/zij met jouw online verkiezingsboodschap in aanraking komt.

Doet jouw politieke partij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022? Dan is het slim nu al te investeren in je online zichtbaarheid. Banner advertenties op lokale nieuwswebsites in de gemeente waar jouw partij meedoet, zijn snel en eenvoudig te realiseren.

Contactmomenten

Je kunt er voor kiezen om structureel zichtbaar te zijn of tijdelijk op basis van een banner campagne. De mate van zichtbaarheid hangt met name af van hoe vaak je iets online te vertellen hebt. Wanneer je regelmatig een boodschap online plaatst bouw je contactmomenten op met je doelgroep. Met banner advertenties op bijvoorbeeld lokale nieuws websites blijf je in beeld bij je kiezers. Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Jouw online verkiezingscampagne starten?

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en features met betrekking tot banner marketing. Oók voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. We zetten ook graag jouw online banner campagne op. Wil je meer weten over online zichtbaarheid of online banners? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com