1 juni 2021

Verkiezingen! Werk aan je lokale zichtbaarheid

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Het is tijd om te gaan werken aan de lokale zichtbaarheid van jouw politieke partij, de lijsttrekker en alle andere verkiesbare mannen en vrouwen op je lijst. Lokale zichtbaarheid heeft twee facetten: online en offline. Beide kanalen verdienen jouw aandacht.

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om lokaal zichtbaar te zijn in de gemeente waar je politiek mee wil doen. Om een plaatsje in de gemeenteraad of het gemeentebestuur te bemachtigen, moeten de kiezers jouw partij, de standpunten en de vertegenwoordigers immers wel kennen. Natuurlijk is een lange adem daarbij noodzakelijk. Om die reden kun je niet vroeg genoeg beginnen met het werken aan je lokale zichtbaarheid.

Slimme besteding campagnebudget

Investeren in lokale zichtbaarheid is een slimme besteding van je campagnebudget. De kracht van lokale zichtbaarheid is dat je heel gericht je politieke boodschap kunt verspreiden, zodat alleen de kiezers uit jouw gemeente jouw boodschap lezen of zien.Want je kunt nog zulke goede plannen hebben voor jouw gemeente, als je kiezers jou niet kennen, zullen ze ook niet op je stemmen.

Aan de slag

Online kun je denken aan slimme bannercampagnes. Offline bestaat hoofdzakelijk uit drukwerk, zoals posters en flyers. Wij zetten graag met jou een goede online en offline campagne op. Meer weten? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com