6 februari 2017

Verkiezingen? Folders verspreiden!

Folders verspreiden is een slimme manier om je verkiezingsboodschap aan de man te brengen. Bereik je kiezer via de brievenbus. Doe dit met een opvallende folder, duidelijke teksten en een overtuigend verhaal.

Verkiezingsdrukwerk kun je op verschillende niveaus verspreiden. Nationale verspreiding bijvoorbeeld of regionaal of lokaal. Het campagneteam weet vaak het best waar de meeste (potentiële) kiezers wonen. En welke punten voor hen belangrijk zijn. Speel daarop in met je verkiezingsfolder. Kies voor een verspreidvorm waarmee de folder in iedere brievenbus belandt, ook in die met de anti-reclamesticker. En selecteer de dag waarop je folder verspreid wordt heel nauwkeurig. Zo zorg je voor de meeste aandacht voor je verkiezingsboodschap.

Verkiezingsdrukwerk

Reclamefolders zijn geliefd bij Nederlanders. Ruim 87% leest de papieren folder die op hun deurmat valt. Profiteer van deze liefde voor folders door een aansprekende verkiezingsfolder samen te stellen. Geen saai betoog dus, maar een sprankelend verhaal met kleurrijke foto’s met herkenbare situaties, veel gebruik van koppen, tussenkoppen en aandacht bolletjes en een frisse, heldere opmaak. Trek als het ware de lezer je verhaal in. En overtuig met tekst.

Meet weten over verkiezingsfolders?

Bij Verspreiden.com weten we alles van gerichte folderverspreiding. In overleg kunnen we het verspreidingsgebied, de verspreidingsmethode en de verspreidingsdag bepalen. Naast de verspreiding kunnen we  zorg dragen voor de opmaak en het drukwerk van je verkiezingsfolder. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com