13 februari 2023

Verkiesbaar? Stuur dan eens een kaartje!

Ben je verkiesbaar bij de aanstaande verkiezingen voor Provinciale Staten? Of sta je op de lijst bij de verkiezingen voor de waterschappen? Overweeg dan de mogelijkheid van een direct mail eens. Een gepersonaliseerde ansichtkaart in de brievenbus van de kiezer kan een opvallend verschil maken. Zo val je in ieder geval meer dan op dan met de zoveelste digitale nieuwsbrief. Een kaart op de deurmat scoort wat betreft attentiewaarde. Jouw verkiezingsboodschap doet de rest.

Timing is alles en dat geldt ook voor direct mail. In het geval van de verkiezingen is het zaak om daags voor de verkiezingsdatum een top of mind positie te verwerven bij jouw potentiële kiezers. Met een leuke, gepersonaliseerde kaart val je op. Herinner de ontvanger natuurlijk aan de verkiezingen, vertel dat je verkiesbaar bent en deel een één of enkele van je beste plannen. Vergeet niet te melden op welke lijst je staat en op welk nummer! Zo weten mensen je te vinden als ze in het stemhokje staan.

Kracht van direct mail
Geadresseerde post direct op de deurmat van de kiezer zorgt voor meer aandacht, effect en impact van jouw verkiezingsboodschap. Zorg ervoor dat je de kiezer zo gericht en persoonlijk mogelijk benadert, want zo creëer je direct contact. Dit is de kracht van direct mail! Hoe persoonlijker kiezers zich aangesproken voelen, hoe groter de kans is dat zij het vertrouwen in je uitspreken.

Meer weten over direct mail?
Heb je interesse in direct mail voor de komende verkiezingen? We maken jouw direct mail graag zo persoonlijk en effectief mogelijk.  Weten hoe? Neem vandaag nog contact met ons op, via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com