Vergroot jouw online zichtbaarheid

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

22 april 2021

Vergroot jouw online zichtbaarheid

Bouwen aan je bedrijf betekent ook dat je moet werken aan de online zichtbaarheid van je bedrijf. Je hebt een mooie website en diverse social media kanalen. Met Verspreiden.com kun je heel gericht de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten met een banner campagne.

Met een online bannercampagne kun je ervoor zorgen dat je online zichtbaar bent, op die plaatsen en in die gemeenten waar jouw klanten vandaan komen. Het is daarbij dus belangrijk dat je eerst nadenkt over welke doelgroep je wilt bereiken.Online banners

Banners zijn grafische reclame uitingen waarmee je adverteert op andere websites. Deze banners worden strategisch geplaatst, bijvoorbeeld als iemand al interesse in jouw product getoond heeft. Er wordt dan vanuit gegaan dat diegene zich in een bepaalde fase van het koopproces bevindt en hij of zij wordt hier, via de online banners, nog eens aan herinnerd.

De voordelen van banner marketing
-Het creëren van naams- of merkbekendheid.

• Website of webshop verlaters opnieuw bereiken.
• Gemakkelijk specifieke doelgroepen targeten.
• Gebruik van visuele grafische content.

Jouw online campagne starten?

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en features met betrekking tot banner marketing. We zetten ook graag jouw online banner campagne op. Wil je meer weten over online zichtbaarheid of online banners? Neem gerust contact met ons op. Verspreiden.com is bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 12 of e-mail: support@verspreiden.com.