15 december 2020

Vergeet je oliebollen flyer niet!

Oliebollen horen erbij aan het einde van het jaar! Ga jij oliebollen verkopen? Maak dan een flyer die je huis-aan-huis laten verspreiden. Doe er gelijk ook een bestelformulier bij voor oudjaarsdag. Dan voorkom je lange rijden. Misschien ben je wel bereid ze te bezorgen? Laat dat dan weten met je flyer!

Flyers zijn relatief eenvoudig en snel te maken. Een flyer bestaat uit één vel papier dat aan de voor- en eventueel ook achterzijde bedrukt is. Voor jouw oliebollenverkoop is het eenvoudig. Vertel waar en wanneer je oliebollen verkoopt. Misschien doe je wel aan afhalen en bezorgen? Vermeld dat dan!

Hele assortiment op je flyer

Een flyer biedt je alle ruimte om je assortiment te presenteren. Vertel erbij hoe je je oliebollen maakt. Steeds vaker zijn mensen geïnteresseerd naar de herkomst van producten. Wees daar open en transparant over. Misschien heb je wel een biologische variant of gebruik je producten uit de regio. Laat dat de lezer dan zeker ook weten.

Bestelformulier

Van de achterzijde kun je een bestelformulier maken. Maak daarbij duidelijk hoe en waanneer dit formulier ingeleverd moet worden en vanaf welk tijdstip de bestelling opgehaald kan worden of bezorgd zal worden.

Bereik jouw klanten

Met slimme, gerichte huis-aan-huis verspreiding kun je precies de mensen bereiken in de postcodegebieden in en om jouw oliebollenverkoop. Natuurlijk kunnen wij dit voor je verzorgen. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com